Deprecated: mysql_real_escape_string(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/quilthaag/domains/quilthaagje.nl/script/live/heap.core.php on line 267

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/quilthaag/domains/quilthaagje.nl/script/live/heap.core.php on line 267

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/quilthaag/domains/quilthaagje.nl/script/live/heap.core.php on line 267
Weblog: Weer in beeld!

't Quilthaagje

Weer in beeld!

Door Marijke Hoek, 20 maart 2012 20:19u

Het avontuur met de Cursus Merklappen maken is voor mij een groot succes!

De Letters in mij proeflap

De leters in mijn proeflap
De leters in mijn proeflap
De cursus merklappen maken bij Afke is erg leuk en ik verheug mij er op als ik weer kan gaan!
Het is alleen een beetje moeilijk om alles tot een geheel te krijgen. Maar het begint te lukken. Ik heb gekozen voor groen en lavendel. Dat zijn mooie contrasterende kleuren. Ik heb mijn naam in twee verschillende steken gemaakt. De Hoofdletters in Asisische borduurwerk. Geen kruisjes maar plusjes en rijgsteekjes. Ik ga verder met mijn steken rechts boven in de hoek.

Reacties

Er zijn geen berichten bij dit item

Reactie schrijven